2011. november 24., csütörtök

La Fontaine - A mesemondó - új, bontatlan DVD - Jelenlegi ára: 999 Ft

Eredeti, új, bontatlan DVD.
Személyes átvétel Budapesten az I. kerületben. Postázás ajánlott levélként 400 Ft (több DVD vásárlása esetén is csak egyszer 400 Ft), postázás sima levélként - a vevő felelősségére - 200 Ft.
La Fontaine - A mesemondó
Eredeti cím: Jean de La Fontaine - Le défi
Gyártó ország: Franciaország
Műfaj: életrajzi dráma
Rendezte: Daniel Vigne
Főszereplők: Lorant Deutsch, Philppe Torreton
Tartalom: Az Úr 1661. esztendejében, egészen pontosan szeptember ötödikének reggelén Párizs úgy zsong, akár egy méhkas: Fouquet, a király mindenható főtanácsosa, tömlöcbe kerül az álnok Colbert parancsára, így az ifjú XIV. Lajos immár minden hatalmat a saját kezébe összpontosíthatott. Miközben minden rangú és rendű művészféle rohan, hogy örök hűségéről biztosítsa az isteni uralkodót, egyetlen ember emel szót a bukott főméltóság mellett, mégpedig Jean de La Fontaine, a költő. Colbert megfogadja: ha törik, ha szakad, móresre és alázatra tanítja a lázadót, királyságszerte az egyetlen pimaszt, aki arra vetemedik, hogy művészetét a király elibé helyezze. Ám La Fontaine sem akkor, sem később, dacára minden nyomorúságának, jottányit sem enged az elveiből. Pénztelenül is ellenáll, szórakozik, figyel, írja a Meséket, és gyilkos gúnyiratait a despota és dekadens rendszer ellen. La Fontaine és Colbert párviadala egész életüket végigkísérte.
Játékidő: 100 perc
Hang: magyar 5. 1 DD, francia 5. 1 DD
Felirat: magyar
Képformátum: 16: 9 (1, 85: 1)
Több DVD egyidejű vásárlása esetén spórolhat a postaköltségen. Tekintse meg a többi DVD aukciómat! Kattintson ide!
Sikeres árverés után a nyertesnek (vevőnek) 10 napon belül át kell vennie a terméket, vagy át kell utalnia a vételárat és a postaköltséget a számlámra. Kérem, csak az licitáljon, aki ezt elfogadja!
Figyelem! Sikeres licit esetén a Vatera két automatikus értesítő e-mailt küld. A második, "Vatera vásárlás: … " című levélben olvashat az átvételi lehetőségekről. Kérem, vásárlás után olvassa el figyelmesen ezt az értesítőt is!



Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 02:42
. La Fontaine - A mesemondó - új, bontatlan DVD - Jelenlegi ára: 999 Ft

Fontos