2012. január 6., péntek

Hoodia P57 EREDETI HOLOGRAMOS! INGYEN POSTA - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Hoodia Gordini P57 kapszula EREDETI HOLOGRAMOS
AZONNAL RAKTÁRRÓL
2 DOBOZ 5300 Ft + ingyen posta
3 DOBOZ 7800 Ft+ingyen posta
Fogyasztó szer, mely - megszünteti az éhségérzetet (pl. a nassolási- evési kényszert) - mellékhatás mentes - segíti a telített zsírok felszívódását, így gyors fogyást eredményez!
A 30 db kapszula 15 kg alatti túlsúly esetén 1 hónapos kúrára elegendő! A Hoodia Gordoni egy világszabadalom, melyet több gyártó is gyárt. Teljes Dél-Afrikaiszármazási dokumentációval rendelkezik, és az Európai Únió több országában is bevizsgálták, és engedélyezték.
A Hoodiáról: Létezik egy növény Dél- Afrikában, a kalahári - sivatagban: bordó színű, erős, nedvdús és tüskés a szára. Húsos a virága és szarvszerű gyümölcsöt hoz. Az itt élő népek már régóta használják az éhségérzet elfojtására vadászat közben. A legerősebb koncentrátuma 20: 1 ( hússzoros kivonat)
Fogyasztási javaslat Adagolás: 1-2 kapszula étkezés előtt, 350 ccm vízzel! Egy kapszula használata esetén azt javasoljuk bevenni reggeli után. Ezek javaslatok, a legeredményesebb hatás függ a genetikai adottságoktól, az általános egészségi állapottól, és egyéb egyéni tényezőktől. 2 kapszulát javaslunk amennyiben a testsúlyfeleslege meghaladja a 15 kg-ot. Ez esetben reggel és este, étkezés után vegyen be 1-1 kapszulát! Havi 2 doboz Hoodia garantált megoldás még extrém esetben is! Naponta legfeljebb 2 db tabletta használható! Ne lépje túl ezt a mennyiséget! Mellékhatások / figyelmeztetések A P57 Hoodia Diet Pills kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, és nincs semmilyen ismert negatív mellékhatása
. A készítmény összetevőjével szembeni túlérzékenység, vagy fennálló betegség esetén konzultáljon kezelőorvosával. Terhes nők és 18 éven aluli fiatalok a terméket ne használják! Gyermekek elől elzárt, száraz, hűvös helyen tartandó!


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2012-01-13 15:28
. Hoodia P57 EREDETI HOLOGRAMOS! INGYEN POSTA - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Fontos