2012. január 24., kedd

Utántöltő folyadék Menthol 18mg - Utántöltő folyad - Jelenlegi ára: 1 890 Ft -

Az utántöltő folyadék arra szolgál, hogy ha kifogytak a patronjai egyszerűen újratölthetőek legyenek.
Néhány csepp és újra élvezheti megszokott ízeit, kedvenc elektromos cigarettája révén.
Az utántöltő folyadékok ízpalettája, ahogy a patronoké is, széles és egyre bővülő.
Mindenki megtalálja a neki tetszőt, megtalálhatóak a klasszikus dohány ízek, és a változatosságot és ritkaságot kedvelők is megtalálják a kedvükre valót.
Íz:
Menthol
Méret:
18mg
Mennyit spórolok az elektromos cigarettával?
A fenti adatokat számításba véve; tehát, ha 1 átlagos cigaretta 10 slukk, és egy patronban minimálisan is 400 slukk van, akkor egy patronban 40 szál cigaretta, ami 2 doboznak felel meg.
Ha egy csomag patron, ami 5 darabot tartalmaz, 2000 Ft-ba kerül, patrononként 400 Ft, és egy patronban 2 doboznyi cigaretta van, akkor átlagosan 200 Ft egy doboznyi. Ha hosszútávon gondolkodunk, az elektromos cigaretta gazdaságos megoldás. Itt már mindenki beszorozhatja az általa vásárolt cigaretta árával, az adatok megvannak, a pontos számításhoz.
Az utántöltő folyadékokban is ugyanazok az összetevők vannak, amik a patronokban, annyi különbséggel, hogy ez egy gazdaságosabb töltési módja. Bár úgy nem garantált, a patron maximális kapacitása, a 300-400 slukk, hiszen ez nem egy gyári töltés. Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy ne vásároljanak kétes eredetű folyadékokat! Az utántöltő folyadékok is ugyanolyan széles skálán mozognak, mint a patronok; mind nikotin erősség, mint ízvilág termén. A legklasszikusabb ízek, még mindig a Marlboro és a mentol, de egyre többen vannak a, cigarettában extrémebbnek számító ízek kedvelői is.
Súly: 1 kg
Minden új és outlet termékünket számlával és gyári garanciával árusítjuk!
Csere és beszámítás nem lehetséges!


Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 00:11
. Utántöltő folyadék Menthol 18mg - Utántöltő folyad - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Fontos