2012. január 24., kedd

Roger Rössing Fényképezzünk színesre - Jelenlegi ára: 400 Ft -

Évről évre többen készítik felvételeiket színes filmre. A korszerű színes nyersanyagok és fényképezőgépek, valamint a színes kidolgozás nagyüzemei lehetővé teszik, hogy az amatőr ugyanolyan könnyen és eredményesen készíthesse el színes képeit, mint a fekete-fehéreket. Roger Rössing, a közismert fotó szakíró e könyve tömör összefoglalást nyújt a színes fényképzés témakörének teljes területéről. Foglalkozik a színes felvételek technikájával jó és rossz időben, az évszakokat jellemző világítás- és színhatások szerint (pl. tavaszi zöld színek és téli havas képek), valamint műfényben készülő képek feltételeivel stb. A mű elsősorban gyakorlati szemléletű, de nemcsak a kezdő fotós számára hasznos, hanem a gyakorlott amatőr is talál benne új megoldásokat és figyelemre méltó szempontokat.
Ha van kedve és egy kis ideje nézzen be hozzánk! Nagyon sok érdekes könyvel  találkozhat elérhető áron! 6000 Ft felet a posta költséget  mi álljuk!! Személyes átvétel esetében mi Viszük a könyvet otthonába Budapesten.
Személyes átadás , VI ker. Nyugati pályaudvar nagy postától 2 percre. A postázásnál a postaköltség a vevőt terheli. Átutalás után 48 órán belül küldjük a kiválasztott könyvet (könyveket).
Licitálás, vásárlás előtt ezeket, kérjük figyelembe venni.
Köszönjük hogy benézet hozzánk.



Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 01:03
. Roger Rössing Fényképezzünk színesre - Jelenlegi ára: 400 Ft

Fontos