2011. július 31., vasárnap

Balogh Ágnes: Magyar büntetőjog - Jelenlegi ára: 3 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Magyar büntetőjogA könyv listaára: 3980 Ft. Leírás:
Jelen egyetemi tankönyv a szerkesztők szándéka szerint Földváry József professzor több évtizedig forgalomban volt, számos kiadást is megért, napjainkra azonban egyre inkább hozzáférhetetlen tankönyvét (legutóbb: 200618022 részletes ismertetését ld.: 200119022) váltja fel. Közben az 1978. évi IV. törvényt, vagyis a Büntető Törvénykönyvet (Btk. ) hatálybalépése óta több mint ötven törvény és számos alkotmánybírósági határozat módosította. Emellett több, különböző tárgykörökben alkotott törvény is tartalmaz a Btk. Általános Részét érintő és módosító szabályokat. A számos változás ellenére az Általános Rész megőrizte eredeti szerkezetét, ugyanakkor a benne szabályozott joganyag jelentősen felduzzadt. A tankönyv tartalmazza a 2009. évi LXXX t., valamint a 2010. évi LVI. t. rendelkezéseit is. A kötet - melynek szerkezete megegyezik a törvény szerkezetével - feldolgozza a bírói gyakorlat legjelentősebb döntéseit is, elsősorban a Legfelsőbb Bíróság elvi döntéseit, jogegységi határozatait, a büntető kollégium döntéseit és a Bírósági Határozatokban közzétett egyéb elvi jelentőségű döntéseket. Hasonlóképpen nagy figyelmet fordít az Alkotmánybíróság határozataira. Az alapos irodalomjegyzékkel záródó kötet általános gyűjtőkörű- és szakkönyvtárak, valamint egyetemi könyvtárak számára egyaránt ajánlott. A témában legutóbb: A magyar büntetőjog általános része (201020046). ISBN: 978-963-276-181-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 460 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 01:25
. Balogh Ágnes: Magyar büntetőjog - Jelenlegi ára: 3 460 Ft

Fontos