2011. július 27., szerda

libri ajándékkártya 5000ftos - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Eladó egy 5000 Ftal feltöltött Libri ajándékkártya. Sajnos a városunkban nincs Libri üzlet, így megválnék tőle. 2011. 12. 17ig érvényes.
Az ajándékkártya a feltöltés dátumától számított 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.
Az ajándékkártyára feltöltött összeggel birtokosa a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat a Libri könyvesboltok választékából, fizetéskor az adott vásárlás összege levonásra kerül a kártya egyenlegéből. A kártya birtokosa az ajándékkártyát a kártya aktuális egyenlege erejéig használhatja fizetőeszközként, amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, egyéb utalvány, másik ajándékkártya) segítségével kell/lehet megfizetni. Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, a kártya visszavásárlására nincs mód. Az ajándékkártya a feltöltés dátumától számított 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. A Libri nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért, vagy megsemmisüléséért. A kártya elvesztése, megrongálódása, megsemmisülése esetén nem pótolható. Az ajándékkártya egyenlegével kapcsolatos információ a Libri könyvesboltokban érhető el.
Hogyan működik a Libri ajándékkártya?
A kiválasztott ajándékkártyára az Ön által meghatározott tetszőleges összeget töltjük fel pénztárainkban az összeg megfizetésével egyidőben. Az ajándékkártyára feltöltött összeggel birtokosa a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat a Libri könyvesboltok választékából, fizetéskor az adott vásárlás összege levonásra kerül a kártya egyenlegéből. A kártyára töltött összeg első felhasználására leghamarabb a feltöltés napját követő napon kerülhet sor. A kártya birtokosa az ajándékkártyát a kártya aktuális egyenlege erejéig használhatja fizetőeszközként, amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, egyéb utalvány, másik ajándékkártya) segítségével kell/lehet megfizetni. Az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható. Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van. A Libri a feltöltést követően a kártya tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ezirányú kérelmek teljesítését kizárja. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, a kártya visszavásárlására nincs mód. Az ajándékkártya a feltöltés dátumától számított 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. Kérjük a kártyát tárolja biztonságos helyen! A Libri nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért, vagy megsemmisüléséért. A kártya elvesztése, megrongálódása, megsemmisülése esetén nem pótolható. Az ajándékkártya egyenlegével kapcsolatos információ a Libri könyvesboltokban érhető el.
 
 
 


Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 18:48
. libri ajándékkártya 5000ftos - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Fontos