2011. július 26., kedd

Crusie, Jennifer: Fogadj rám! - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Fogadj rám! A könyv listaára: 2980 Ft. Leírás:
Az amerikai bestsellerszerző, Jennifer Crusie romantikus regényének kezdetén a harminchárom éves Minerva Dobbst egy No Sansz nevű bárban látjuk, amint barátja, David két hónap után közli vele: kapcsolatuknak nincs tovább esélye. Az ok igen egyszerű: a lány nem volt hajlandó lefeküdni vele. Min leginkább azért dühös, mert húga három hét múlva tartandó esküvőjére kísérő nélkül marad. Így aztán kapóra jön, amikor véletlenül fültanúja lesz, amint ex-barátja fogadást köt egy üzlettársával, hogy az nem tudja Mint ágyba vinni egy hónap leforgása alatt. Az illető, Calvin Morrisey, a nőfaló macsók legjobbika, így látszólag komoly hendikeppel indul, mert Min hátsó szándékoktól vezéreltetve hagyja magát felszedni. Úgy gondolja, veszítenivalója nincs - lesz kivel elmennie a küszöbön álló lagziba, s a legrosszabb esetben is, egy hónapon át az orránál fogva tudja vezetni Calvint, miáltal a férfi elveszíti a fogadást. Amikor az első randi végén elköszönnek egymástól, mindketten remélik, a búcsú örökre szól. Csakhogy a sors és az írónő másként dönt: Min és Cal képtelenek távol tartani magukat egymástól, s hamarosan alaposan összekuszálódnak a szerelem szálai. Újra a képbe kerül Min féltékeny ex-pasija, Cal elszánt ex-nője, és megjelennek a segítőkész barátok is, akik persze mindenbe beleütik az orrukat. A könnyed kikapcsolódásra vágyók nem csalódnak a szórakoztató sorozatok világát idéző történet olvastán. ISBN: 978-963-9667-92-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 21:38
. Crusie, Jennifer: Fogadj rám! - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Fontos