2011. július 25., hétfő

Memory foam kis párna 35x33x11 cm(új) - Jelenlegi ára: 4 790 Ft

Speciális 35x33x11 cm párna a nyak és hátfájás elmulasztására!  
Ajánljuk a kisebb párnák kedvelőinek alváshoz, olvasáshoz.
A párna ideális tartást biztosít a nyaki és háti gerincoszlop számára, tehermentesíti az izületeket, nyugodt, pihentető alvást tesz lehetővé.  
A NASA kifejlesztett egy nagy energiaelnyelő, un. antidinamikusanyagot az űrkabinok belső burkolásához. Errea súlytalanság állapotában lévő asztronauták védelmére volt szükség. Ez az energia elnyelő anyag a Memory Foam, az emlékező hab. A Memory Foam visszanyeri eredeti formáját, emlékezik a test formájára, lebegteti a testet. Ez a különleges képessége teszi igen közkedveltté a hálószobáinkban, fekvőhelyeinken párnaként, szinte lebegtetve, súlytalanul tartva a fejet.  
A hagyományos párnákon a fej kiemelkedő részein nyomáspontok jönnek létre. A nyomáspontok következménye a feszültség-gócok kialakulása, ami következményekkel jár: ˇ izületi fájdalmat, ˇ izom fáradtságot és fájdalmat, ˇ gerinc menti fájdalmat okozhat.  
A Memory Foam a testsúlyt egyenlően osztja szét, megakadályozva a nyomáspontok, így a feszültség gócok kialakulását. Az éjszakai 100-120 fordulást a Memory Foam használata ennek töredékére 10-15 re csökkenti. A Memory Foam kiváló hőszigetelő és nagyon jó szellőző tulajdonságokkal rendelkezik.
A párna bolti ára:  8000-10000 Ft.
( a párna a kétfajta kis anatómiai párnánk közül a nagyobbik. A kisebbik mérete: 28x30x9cm)
A termék Budapesten vagy Pécelen vehető át személyesen. Budapesten a XVII. kerületi raktárunkban vagy találkozót megbeszélve a belvárosban.
Vidékiek figyelem! Bármely termékünkből minimum 2 db vásárlása esetén a postaköltség felét,  3 db vagy annál többnél pedig a teljes postaköltséget én vállalom!  
A párna tetszőleges mennyiségben vásárolható meg.



Jelenlegi ára: 4 790 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 10:58
. Memory foam kis párna 35x33x11 cm(új) - Jelenlegi ára: 4 790 Ft

Fontos